Vítání jara se zabíjačkovými dobrotami

19.03.2012 00:15

V pátek 23.3.2012  bude v naši restauraci opět možnost ochutnat různé  zabíjačkové speciality jako prdelačka, ovar, prejt, kroupy, jitrnice, pečená kolena, řízky, tlačenka. Na spláchnutí těchto pochutin nabízíme tradiční 10 Pernštejn, 11 Vilém a 12 Prazdroj. Pro ty, kteří  mají raději víno, máme  přichystaná červená a bílá vína jak tuzemská, tak i maďarská.

Sladkou tečku lze uskutečnit tradičním domácím jablečným závinem nebo zmrzlinovým pohárem, rovněž i výbornou palačinkou.

V podvečer  bude možno zapět a zatančit s hudebním doprovodem. 

Za příznivého počasí je možno posedět v opět zprovozněné zahrádce.

Těšíme se na Vaši návštěvu.